ALKEISKURSSIT

Voit kokeilla kaksi ensimmäistä harjoituskertaa veloituksetta. Harjoituksiin tarvitset vain t-paidan ja verkkarit, sekä mielellään vesipullon. Harjoittelemme puhtain, paljain jaloin. Turvallisuussyistä koruja ei käytetä harjoituksissa ja kynnet on syytä leikata lyhyiksi. Harjoituksiin on saavuttava hyvissä ajoin, jotta harjoitus voi alkaa ajallaan. Alkeiskurssille osallistuakseen ei tarvitse olla hyväkuntoinen tai notkea vaan saat ne harjoittelemalla: jokainen harjoittelee oman kunnon mukaan.

Harjoitukset ovat kerran viikossa – kysy lisää ohjaajalta, lisätiedot/ilmoittautua voit ennakkoon: Saija Aalto, gsm 040 555 7888.

Seuraava alkeiskurssi alkaa tammikuussa 2016.

Alkeiskurssimaksu 69€ sisältää:
– harjoituskortti
– kevätkauden harjoitukset:
– käsi- ja jalkatekniikoiden alkeet
– voima- ja kestävyys alkeet
– itsepuolustuksen alkeet
– venyttelyn perusteet
– Taekwon-Don teoria

Muut maksut:
– lisenssimaksu/vakuutus Lisenssit ->
– vyökoemaksu 15€ (Tiikerit ja tassut) tai 25€ (nuoret ja aikuiset)

TIIKERIT ja TASSUT -ryhmät

Liikunnalla on suuri merkitys varsinkin elämän alkuvaiheessa. Tiikerit-ryhmällä on erittäin tärkeä rooli lasten kasvussa. Lapsista tulee paitsi terveempiä, myös itsevarmempia, mikä vaikuttaa myönteisesti lasten kykyyn toimia vertaistensa kanssa. Harrastajana kehittyvät sellaiset taidot kuin periksiantamattomuus, motivaatio, määrätietoisuus, ryhmätyötaidot, kyky kestää vastoinkäymisiä ja hyväksyä kritiikkiä.

Ihmeellistä kyllä, taistelulajit eivät rohkaise aggressiivista käyttäytymistä vaan päin vastoin harrastaja oppii ratkaisemaan konflikteja ilman fyysistä voimaa. Harjoittelun ansiosta harrastaja löytää tavan purkaa energiaa terveellisesti. Tiikerien treeneissä aikaa vietetään liikkuen aktiivisesti, mikä usein uupuu arjesta tänä tietokonepelien, internetin ja TV:n aikakaudella. Liikkuen ja leikkien opetellaan myös itsepuolustuksen alkeita. Lisäksi harrastaja oppii kohteliaisuussääntöjä ja moraalisia ja eettisiä arvoja, kuten kohteliaisuus, rehellisyys, itsehillintä, sitkeys ja rohkeus.

Tiikerit-ryhmä tarjoaa aktiivista, mielenkiintoista ja monipuolista aktiviteettia eri ikäisille.